Bergenhuizen dakwerken

Meer info

Bergenhuizen dakwerken

Meer info

Bergenhuizen dakwerken

Meer info

Vakbekwame dakwerken in de regio Maastricht

Dakwerken Bergenhuizen biedt verschillende opties voor dakbedekking, renovatie en reparatie in Zuid-Limburg. Heeft u werk aan uw dak nodig? Dan geven wij advies over de oplossing en het materiaal wat het beste bij uw dak past. Wilt u het dak van uw woning of bedrijf laten inspecteren door een professionele dakdekker? Ook dan belt u Dakwerken Bergenhuizen op 043-361 61 39

Ik wil meer informatie

Diverse dakbedekking

Dakwerken Bergenhuizen legt niet alleen nieuwe leien of pannendaken aan. Wilt u een heel nieuw dak aanleggen of renoveren; wij zijn gespecialiseerd in durabele bitumineuze dakbedekking. Het grote voordeel van dit materiaal is dat het waterkerend en uv-bestendig is en de levensduur van deze daken is zo’n 10 tot 30 jaar. En met het oog op duurzaamheid en het milieu is het materiaal ook nog eens recyclebaar.

Onderhoud en herstel

Ook bij lekkage of beschadigingen aan uw dak kunt u ons inschakelen. Heeft het gestormd en is er dakbedekking beschadigd of zijn er pannen van het dak gewaaid? Wij herstellen niet alleen de dakpannen of dakdekking maar inspecteren ook het systeem onder de pannen. Daarnaast bieden wij onderhoud met periodieke controle van uw dak en dakgoten aan. Zo voorkomt u lekkage en meer ellende.

Ik wil een offerte aanvragen

Zink- en koperwerken

Zinken of koperen dakgoten en regenpijpen kunnen onderhevig zijn aan slijtage of beschadigd raken. Laat de dakgoten en regenpijpen repareren of vervangen door de dakspecialisten van Dakwerken Bergenhuizen. Onze vakmensen plaatsen, repareren of vervangen uw goten en regenpijpen met de groots mogelijke zorg. Zo heeft u een perfecte regenwaterafvoer en is uw dak vrij van lekkage.

Dakisolatie

Voor een fijn, warm huis is goede dakisolatie belangrijk. Oudere daken zijn niet altijd even goed geïsoleerd. Omdat er veel warmte verloren gaat kan dit een hoge energierekening veroorzaken. Dakwerken Bergenhuizen zorgt dat uw dak weer goed geïsoleerd is. Wilt u meer weten over de verschillende soorten isolatie of wilt u advies? Neem dan contact met ons op.

Dakkapel op maat

Wilt u van uw zolder een volwaardige slaapkamer, hobbyruimte of kantoor maken? Met een op maat gemaakte dakkapel zorgt u voor meer licht én ruimte. De onderhoudsvrije dakkapellen van Dakwerken Bergenhuizen zijn voorzien van kunststof of meranti kozijnen en worden geleverd met HR++ glas. Goed voor de isolatie én voor uw portemonnee.

Neem contact met ons op

Kunststof beplating

Laat de overstekken en boeiboorden van uw dak bekleden met kunststof beplating. Deze onderhoudsvriendelijke bekleding geeft uw dak een prachtige uitstraling en beschermt het regenwaterafvoersysteem. Wilt u meer weten over de afwerkingsmogelijkheden van uw dak? Neem dan contact op met Dakwerken Bergenhuizen in Maastricht.